Lannoitteet

Humuspehtoorilla on vuosikymmenien kokemus kompostoiduista lannoitteista ja maanparannuksesta.

Lannoitteemme valmistetaan pääosin kompostoidusta broilerin- ja hevosenlannasta sekä metsäteollisuuden ravinnekuiduista. Valikoimassamme on lannoitteita mm. pelto-, vihannes- ja marjanviljelyyn.

Toimitamme tuotteita rekkakuormittain, noin 40 tonnin erissä. Tuotteitamme ei ole rakeistettu, joten niiden levittäminen tapahtuu parhaiten kuivalannanlevittimellä.

Turvalliset ja laadukkaat tuotteet

Kaikki lannoitteemme ovat luomuhyväksyttyjä, eli ne sopivat sekä luomu- että tavanomaiseen tuotantoon. Tuotteemme ovat puhtaita ja tarkkaan valvottuja. Hygieenisyys ja ravinnetasot tutkitaan säännöllisellä näytteenotolla. Lannoitteissamme ei käytetä yhdyskuntapuhdistamolietettä.

Humuspehtoori Oy:llä on ympäristölupa sekä Eviran myöntämä laitoshyväksyntä.

 

Pehtoorin Broilerhyvä on kompostoidusta broilerinlannasta valmistettu typpipitoinen orgaaninen lannoite, joka soveltuu kaikille kasveille, myös voimakasta typpilannoitusta vaativille kasveille. Se sisältää runsaasti pää- ja hivenravinteita ja sillä on kohtalainen kalkitseva vaikutus, pH noin 7. Ei rikkaruohon siemeniä tai taudinaiheuttajia.

Luomulannoite; soveltuu luomutuotantoon sekä tavanomaiseen viljelyyn.

Hinta

Talvitoimituksena 28 e / tonni + alv ja rahti. Sesonkiaikaan 31 e / tonni + alv ja rahti.

Tilaa tästä!

Maanparannusaine ja ravinnelisä kaikille kasveille.

Pehtoorin Hevosvoima koostuu kompostoidusta hevosenlannasta. Sitä käytetään lisäämään maan orgaanisen aineksen määrää ja tuomaan kasveille monipuolisesti ravinteita. Sen hidasliukoiset ravinteet säilyvät maassa pitkään. Parantaa maan muokkautuvuutta, vesitaloutta ja biologista aktiivisuutta.

Hevosvoima sopii erityisesti vähän typpeä vaativille kasveille, kuten perunalle. Hevosvoiman sisältämä kalium on myös eduksi perunan mukulan kasvulle ja sadon muodostukselle

Luomulannoite; soveltuu luomutuotantoon sekä tavanomaiseen viljelyyn.

Tuotetta toistaiseksi hyvin rajoitetusti saatavilla.

Tiedustele saatavuutta

Puun kuoresta valmistettu kaliumlannoite erityisesti luomuun. Pehtoorin Luomutuhka nostaa maan pH:ta ja samalla lisää siihen kalia, mangaania, fosforia ja hivenravinteita.

Kosteus n. 25 %,  pH n. 12 ja neutraloivakyky noin 20 %. Ympäristökorvauksen ehtojen mukaan Pehtoorin Luomutuhkan sisältämästä fosforista huomioidaan 40 %.

Luomulannoite; soveltuu luomutuotantoon ja myös tavanomaiseen viljelyyn.

Hinta

33 € / tonni + rahti ja alv

Tilaa tästä!

Pehtoorin Pihahyvä on erinomainen lannoite vihannesmaille, koristekasveille ja nurmikon lannoitukseen. Se on on kompostoitu lantaseos (broilerin- ja hevosenlanta). Tuote on voimakas, orgaaninen lannoite kaikille kotipihan ja -puutarhan kasveille, mutta etenkin keskivahvaa lannoitusta vaativille kasveille. Tuote ei sovellu käytettäväksi sellaisenaan kasvualustana.

Soveltuu myös luomuvihannesmaille!

Tuotetta toistaiseksi saatavilla hyvin rajoitetusti.

Orgaaninen lannoite Pehtoorin Rikkiviisas sisältää runsaasti rikkiä ja kalsiumia. Se on valmistettu metsäteollisuudesta tulevista puukuiduista ja kipsistä.

Pitkävaikutteinen Rikkiviisas parantaa kasvin typenkäyttöä ja korjaa maan Ca:Mg -suhdetta.

Rikkiviiisaan kalsium on hienojakoista kaoliinia, jolloin kalsium on nopeasti kasvin käytössä. Ei nosta pH:ta. Kipsissä rikki on helposti liukenevaa, mutta puukuitu sitoo sen hidasliukoiseen muotoon, jolloin sen vaikutus maassa on monivuotinen. Yhdellä käsittelykerralla lisätty rikki säilyy kokemusten mukaan maassa useamman vuoden ajan!

Kipsillä on saatu hyviä kasvutuloksia etenkin viljojen, salaatin, rypsin, perunan ja kaalien viljelyssä: sadon määrä ja laatu ovat parantuneet. Esim. salaatin kerä on kokemusten mukaan kiinteämpi ja paremmin käsittelyä kestävä.

Luomulannoite; soveltuu luomutuotantoon sekä tavanomaiseen viljelyyn.

Hinta

44 € / tonni + rahti ja alv. Toimitus rekkakuormittain (minimi 40 tn). Pienet määrät säkeissä: pyydä tarjous.

Tilaa tästä!