Ajankohtaista

Joulutauko

Joulutauko 21.12.2023 – 1.1.2024.Tänä aikana emme ota vastaan hevosenlantaa, koska paikalla ei ole tuolloin henkilökuntaa neuvomassa ja opastamassa. (pois lukien Juho Heinäjoen hoitamat kuljetukset).

Marraskuun loppuun mennessä otamme käyttöön sähköisen jätteensiirtoasiakirjan, jonka jälkeen emme ota vastaan paperisia jätteensiirtoasiakirjoja. Kuljettajille ohjeistamme lantaa toimitettaessa HumusKuorman käyttö. Ilmoitamme tästä vielä tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

 

Humuspehtoori Oy on saanut Ympäristöministeriön Ravinteiden kierrätyksen ohjelmasta avustuksen Weeefinerin kanssa

Humuspehtoori Oy on saanut Ympäristöministeriön Ravinteiden kierrätyksen ohjelmasta avustuksen Weeefinerin kanssa yhteistyössä toteutettavalle Typpi Talteen -hankkeelle. Hankkeen tarkoituksena on ottaa Aukeasuon kierrätyslaitoksen jätevesistä typpeä talteen entistä tehokkaammin ja selvittää jakeen jalostus- ja myyntipotentiaali.

Hankkeen aikana tullaan selvittämään mahdolliset yhteistyö- ja myyntiverkostot. Avustus auttaa toteuttamaan hankkeen laajassa mittakaavassa ja hanke tulee tukemaan Suomen omavaraisuutta lannoitetuotteiden osalta. Hanke päättyy marraskuussa 2025.

Hox!! Haluamme muistuttaa, että peräkärrykuormia ei saa enää haettua, vaan tuotteet tilataan suoraan kotiovelle.

Kevät tulee rytisten ja multasormet alkavat syyhyämään. Olemme tehneet asiakkaille puutarhan hoitamisesta entistäkin helpompaa, joten enää et tarvitse lähteä hakemaan luomumultaa tai luomulannoitetta itse peräkärryllä. Vaan tuotteet toimitetaan suoraan kotipihaan tai haluttuun paikkaan.

Klikkaat itsesi vain osoitteeseen --> https://kotipihan.fi ja valitset itsellesi oikean tuotteen