KotiPihan tuotteet

Kotipuutarhaan meillä on valikoimassa uutena Pehtoorin PuutarhaTaika ja PihaHehku. PihaHehku on lannoitettu ja turpeeton kasvualusta puutarhoihin, kasvimaille ja nurmikon perustamiseen. PuutarhaTaika on puhdasta, kompostoitua hevosenlantaa, joka sopii luonnonmukaisenkin kotipuutarhan lannoitukseen.

Pehtoorin Bioenergiakomposti taasen soveltuu viherrakentajien käyttöön nurmikkomultien ja infrakohteiden mullan raaka-aineeksi. Se sisältää hyvin ravinteita, käyttömäärä 20-25% mullan kokonaismäärästä.

KotiPihan PihaHehku on Humuspehtoori Oy:n valmistama lannoitettu ja turpeeton kasvualusta puutarhoihin, kasvimaille ja nurmikon perustamiseen. Ravinteikas multa on valmistettu hiekasta ja metsäteollisuuden puukuidusta sekä erän mukaan kompostoidusta hevosen- ja/tai broilerinlannasta.

Puukuitu muodostaa hitaasti hajoavaa orgaanista ainetta, joka vaikuttaa maassa pitkään. Tämä auttaa maan vesitalouden parantamisessa ja pieneliötoiminnan ylläpitämisessä. Luonnonmukainen, vilkasta pieneliötoimintaa tukeva multa auttaa kasvia sietämään paremmin esimerkiksi kuivia jaksoja. Lannoitteen ravinteet sitoutuvat puukuituun, jolloin ne vapautuvat hiljalleen kasvin käyttöön puukuidun maatuessa. Näin ravinteet eivät huuhtoudu esimerkiksi talven aikana pois vaan pysyvät kasvualustassa.

Luomukelpoinen kasvualusta; soveltuu kotipihoille ja -puutarhoihin. KotiPihan PihaHehku ei sisällä turvetta. PihaHehku myydään 1000l säkeissä kotiin toimitettuna. 

Tilaa PihaHehku verkkokaupastamme!

PuutarhaTaika on puhdasta, kompostoitua hevosenlantaa, jota on kompostoitu yli vuoden verran pitkään yli 65 asteessa. PuutarhaTaika on turvallista käyttää hyötykasvien kasvatukseen. Se lisää maan orgaanisen aineksen määrää ja ravinteita. Lannoitteen hidasliukoiset ravinteet säilyvät maassa pitkään ja se parantaa maan muokkautuvuutta, vesitaloutta ja biologista aktiivisuutta.

PuutarhaTaika sopii erityisesti vähän typpeä vaativille kasveille, kuten perunalle. Myydään 1000l säkeissä.

Tilaa PuutarhaTaikaa verkkokaupastamme!