Humuspehtoorille markkinointisuunnittelijaksi

Päivitys: paikka täytetty, kiitos kaikille hakijoille!

Tule meille töihin! Humuspehtoori tarjoaa eturivin paikan henkilölle, joka haluaa olla kehittämässä kiertotalouden markkinointia ja myyntiä!

Metsäteollisuuden sivuvirroista, maatalouden lannoista ja kaupunkien lietteistä Humuspehtoori tuottaa kiertotalouden ja kestävän kehityksen mukaisesti lannoitteita ja maanparannusaineita. Lisäksi rakennamme uutta aluetta kiertotalouden toiminnoille sekä yrityksille, jotka haluavat olla mukana merkittävässä ympäristö- ilmastotyössä.

Etsimme Humuspehtoorin kasvavaan ja kehittyvään työyhteisöön henkilöä, joka vastaa yrityksen markkinoinnista ja osittain myös myynnistä.

Lanseerasimme tuotelinjaston keväällä 2022, joka mahdollistaa tuotteiden myynnin myös kuluttajille. Haemmekin tehtävään tekijää, joka on jo aiemmin tehnyt markkinointia kuluttajille. Sosiaalinen media on sinulle työkaluna tuttu ja tiedät mistä kanavista tavoitamme oikean kohderyhmän. Työssäsi vastaat itsenäisesti, mutta osana työhönsä sitoutunutta tiimiä kuluttajille suunnatun tuotteemme markkinoinnista ja näkyvyydestä.

Saat mahdollisuuden osallistua myös muiden tuotteidemme markkinointiin. Tulet tärkeäksi osaksi kasvavaa yritystämme ja pääset ideoimaan ja kehittämään uutta. Työhösi kuuluu lisäksi myös hallinnollisia tehtäviä, kuten asiakaspalvelua ja erilaisia selvitystöitä. Et säikähdä erilaisia projekteja, sillä kiertotalouden eturintamassa toimiessa rautoja on välillä useampikin lämpenemässä.

Toivomme uudelta henkilöltä innostunutta ja idearikasta otetta, visuaalista silmää sekä halua ottaa vastuuta. Sinulla on markkinointialan koulutus ja/tai aiempaa työkokemusta joko markkinoinnin tai myynnin työtehtävistä. Tuotat tekstiä sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin, ja sinulla on hyvää osaamista MS Office-työkaluista. Katsomme edukseksesi aiemman kokemuksen kiertotalouden, maatalouden ja puutarha-alan tehtävistä tai kiinnostuksen näitä aloja kohtaan.

Lue lisää ja hae Monsterin kautta!

Tag