Muut tuotteet

Muut tuotteemme: Luomumulta sekä viherrakennukseen sopiva Bioenergiakomposti.

Luomumulta on keskivahva, lannoitettu kasvualusta puutarhoihin, kasvimaille ja nurmikon perustamiseen.

Pehtoorin Bioenergiakomposti soveltuu nurmikkomultien ja infrakohteiden mullan raaka-aineeksi. Se sisältää hyvin ravinteita, käyttömäärä 20-25% mullan kokonaismäärästä.

Pehtoorin Bioenergiakomposti on viherrakentamiseen ja maanrakentamiseen sopiva tuote.

Maisemoinnissa ja inframullan raaka-aineena käytettävä komposti, sisältää hevosenlantaa ja yhdyskuntapuhdistamolietettä. Soveltuu nurmikkomultien ja infrakohteiden mullan raaka-aineeksi. Sisältää hyvin ravinteita, käyttömäärä 20-25% mullan kokonaismäärästä.

Bioenergiakompostia ei toimiteta peltoviljelyyn.

Tiedustele saatavuutta!

Pehtoorin Luomumulta on Humuspehtoori Oy:n valmistama ja markkinoima keskivahva, lannoitettu kasvualusta puutarhoihin, kasvimaille ja nurmikon perustamiseen. Luomumulta on valmistettu hiekasta, kompostoidusta broilerinlannasta ja metsäteollisuuden puukuidusta.

Puukuitu muodostaa hitaasti hajoavaa orgaanista ainetta, joka vaikuttaa maassa pitkään. Tämä auttaa maan vesitalouden parantamisessa ja pieneliötoiminnan ylläpitämisessä. Ravinteet ovat sitoutuneet puukuituun, jolloin ne vapautuvat hiljalleen kasvin käyttöön puukuidun maatuessa. Näin ravinteet eivät huuhtoudu esimerkiksi talven aikana kasvualustasta.

Luomukelpoinen kasvualusta; soveltuu luomutuotantoon sekä tavanomaiseen viljelyyn.

Hinta

30 € / m3 (sis. alv). Nouto sovitusti Pälkäneen toimipisteeltä; rahti mahdollinen isommille kuormille.

Kysy lisää!